Kliknutím na Přijmout cookies dáváte souhlas s uložením vybraných cookies (nutné, preferenční, výkonnostní, marketingové). Cookies mají za cíl zlepšit fungování našeho webu, měřit jeho výkonnost a využívat naši reklamu cíleně. To jaké cookies budou uloženy, můžete svobodně rozhodnout pod tlačítkem Upravit nastavení.
Prohlášení o cookies.
šéfkuchař JAKUB TRČKA
Vařím, tedy jsem!
Jakub, jako šéfkuchař má praxi převážně ze zahraničí, kde strávil celých 12 let. V Itálii si nemohl nevšimnout, co nikdy v kuchyni nesmělo chybět, a to bylo z 90% víno a vhodná skladba jednotlivých surovin. Kombinuje to zároveň se svou chutí do práce a pozitivním přístupem.
Díky těmto kombinacím pak vznikají pokrmy, které Vám vykouzlí úsměv na rtech.
Jeho heslo je, když se něco dělá, tak se to dělá dobře a hlavně v čistotě! Takové pravidlo se naučil už v dobách, kdy ještě chodil do školy a měl možnost mít stáže v nejlepších restauracích v Praze (Palfy palace, Hotel Paříž nebo Flambeé).
Dost řečí, přesvědčte se sami a přijďte nás navštívit.