TISKÁRNA

RESTAURANT

šéfkuchař JAKUB TRČKA

Vařím, tedy jsem!

Jakub, jako šéfkuchař má praxi převážně ze zahraničí, kde strávil celých 12 let. V Itálii si nemohl nevšimnout, co nikdy v kuchyni nesmělo chybět, a to bylo z 90% víno a vhodná skladba jednotlivých surovin. Kombinuje to zároveň se svou chutí do práce a pozitivním přístupem.

Díky těmto kombinacím pak vznikají pokrmy, které Vám vykouzlí úsměv na rtech.

Jeho heslo je, když se něco dělá, tak se to dělá dobře a hlavně v čistotě! Takové pravidlo se naučil už v dobách, kdy ještě chodil do školy a měl možnost mít stáže v nejlepších restauracích v Praze (Palfy palace, Hotel Paříž nebo Flambeé).

Dost řečí, přesvědčte se sami a přijďte nás navštívit.

Aktuality

  • Italská kuchyně

    23. 11. 2021
    Rádi bychom Vás pozvali do naší restaurace na další gastronomický zážitek v podobě obědu nebo večeře, a to na ITALSKOU KUCHYNI, kterou můžete přijít ochutnat v pátek 26.11.2021 od 17:00 do 21:00 hodin a v sobotu 27.11.2021 od 11:00 do 21:00 hodin.
  • Svatomartinské menu

    7. 11. 2021
    Blíží se den oslavující sv. Martina a s tím i naše připravované Svatomartinské menu, které neodmyslitelně patří k tomuto svátku, stejně jako husa, kterou jsme se snažili zakomponovat do všech chodů (vyjma dezertu).
  • Podzimní degustace

    19. 10. 2021
    JE TADY! Po roce máme opět "Vánoce" a věříme, že Vás opět budeme moct pohostit na naší oblíbené degustaci v PODZIMNÍM duchu.

Archív